Trump stoomt op naar Noord-Korea

ook een mening. Niet de mijne (neutraal)

OpinieZ

Nederlanders die hun wereldbeeld opdoen via de traditionele media raken flink van slag door de daadkracht van Donald Trump. Hoezeer deskundigen de werkelijkheid ook trotseren; hun smalende analyses van deze president, zijn medewerkers en het gevoerde beleid bieden het publiek geen houvast meer.

Dooddoener
Dit falen leidt bij onze journalisten, analisten en politici niet tot zelfreflectie. De minachting voor hun politieke prooi is daarvoor domweg te groot. Men bijt liever door. Sinds enige weken hanteert duidend Nederland daarom de nieuwe dooddoener: “Trump is onvoorspelbaar”. Zo zijn onze media-messiassen altijd verzekerd van een wederopstanding uit het graf van hun analytische mislukkingen.

De afgelopen dagen trokken de politieke profeten weer flink van leer met flinke porties China-lulkoek, olifanten in porseleinkasten en amateurs die oorlogen over zichzelf afroepen. Politici beweren met droge ogen dat Trump zijn ‘populistenpad’ moest verlaten door een ‘realitycheck’, terwijl anderen betogen dat zijn ‘onvoorspelbaarheid’ bedreigend is.

Realist

View original post 503 woorden meer

Advertenties

Gepubliceerd door

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s