HAARP of Ionospheric Heaters !

15-1-2017.

Het is geen populair onderwerp    (HAARP ), je moet er een beetje freak voor zijn om dit onderwerp goed na te gaan. Het gaat over electrische energie, die via radargolven in de Ionosfeer geprojecteerd wordt. Het vereist echt wel enige research en kennis van ionen en straling om er achter te komen, wat er bedoeld wordt.

De ELF-golven zijn laagfrequente stralen, die typisch zijn voor radar.Deze straling reist ver in onze dampkring men moet vertrouwd zijn met begrippen als Herz, resonantie, amplitude en dergelijke.Enige vertrouwdheid met de “VAN ALLAN BELT”krijgt men door deze video’s van NASA !

Als men met deze apparatuur gaat spelen, kunnen er ook effecten optreden, die slechte invloeden hebben op de menselijke psyche.

Ik vond dus zeer onlangs een zeer accurate en actuele video, die alles nog eens uitlegt.          Het schijnt dat men ook voor beïnvloeding van het klimaat experimenten doet hoewel de meest donkere vermoedens zijn, dat het doel is om de mensheid grotendeels uit te roeien

Dat leidt dan weer tot de conclusie, dat dit gestopt moet worden, waarbij er een belangrijke taak voor onze media is weggelegd. Nu heb ik bij de VPRO nog geen programma hierover gezien. Maar hier op de Sociale media bij WORDPRESS maak ik alvast een begin !

De video die hieronder staat is bedoeld voor mensen, die het naadje van de kous willen weten !

Advertenties

Gepubliceerd door

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s