Chemtrails: een piloot aan het woord

Herblogd op magilando.wordpress.com d.d. woensdag,21-12-2016.

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

engelse vlag

NU NEDERLANDS ONDERTITELD

Of lees het transcript van onderstaande video in het Nederlands
chemtrail 2Mijn neef die werd ontslagen door onze ‘dictator’, stuurde mij informatie door van een vriend, die nog steeds Air Force piloot is en dit aan hem had gegeven. Deze piloot zegt dat hij op deze chemtrail-vluchten vliegt!

Hij vertelde mijn neef dat deze wereldwijde technische vluchten worden uitgevoerd onder de naam “Indigo Skyfold”. Althans, binnen de kring van piloten en luchtvaart bemanning, waar hij mee werkt. Hen wordt opgedragen dat ze specifieke routes moeten vliegen, en dat de communicatie-satellieten de patronen controleren die door het sproeien worden verspreid. Hij zegt dat ze alleen koerscorrecties hebben, van tijd tot tijd, en starts en landingen uitvoeren. De piloten, navigatie- en onderhoudsbemanningen worden voortdurend gewisseld, en men werkt ongeveer 18 maanden bij een bepaalde basis. Hij zegt, “dat is om piloten en hun families af te houden van het maken…

View original post 1.550 woorden meer

Advertenties

Gepubliceerd door

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

2 gedachten over “Chemtrails: een piloot aan het woord”

 1. O, o, o, wat praten we onszelf weer wat aan. Onwetendheid maakt mensen bang en mensen willen graag overal verklaringen voor. Is de kennis niet aanwezig dan worden er de meest bizarre theorieën bedacht die erg plausibel (of juist helemaal niet plausibel) klinken. Mensen hebben nog liever een ongeloofwaardige liefst apocalyptische verklaring dan geen verklaring.

  Het klinkt ook wel heeeeeel logisch dat wetenschappers in opdracht van regeringen klakkeloos zulke vernietigende “projecten” ontwikkelen en uitvoeren en blijven uitvoeren terwijl de gevolgen zo desastreus zijn voor het leven op aarde.

  Geen enkel weldenkend mens zal ook maar 1 millimeter meewerken aan iets wat de vernietiging van zijn eigen leefomgeving tot stand zal brengen.
  Welke “boze duistere macht” hier ook opdracht toe zou geven.

  Het is ook heeeeeel logisch dat, het laten uitvoeren van dergelijke logistiek zeer grote operaties onzichtbaar voor alles en iedereen plaats kunnen vinden.

  Het is ook heeeeeel logisch dat deze uiterst geheime operaties dan wel weer bekend zijn bij de groep complotdenkers die elkaar eindeloos blijven copieren en napraten zonder ZELF maar enige vorm van onderzoek te doen behalve het overnemen van elkaars artikelen van de talloze websites van geloofsgenoten.

  Uit ECHT onderzoek is al lang gebleken dat het bovengenoemde verhaal volledig uit de duim gezogen is en het verhaal als HOAX de wereld in is gebracht. De auteur heeft er overigens al heel lang spijt van en distantieert zich van dit verhaal.
  En nee, de betreffende ‘piloot’ is niet dood zoals wel wordt gesuggereerd.

  Kennis is macht en kan ongegronde angst laten verdwijnen.
  Maar geloven in alleen het slechte van de mensheid zal uiteindelijk alleen jezelf vernietigen.

  Like

 2. Ik ben ook nog maar bezig met de studie van dit verhaal, maar ik kan je verzekeren, dat er heel veel bevestigingen van dit verhaal te vinden zijn op google en ook in verschillende bibliotheken er zijn boekenkasten over vol geschreven. Dus misschien moet je ook nog eens verder hierover nadenken en wat meer research doen ? Hier is mijn blog over chemtrails met de boekbespreking van het boek van PeterA.Kirby ook te vinden op de gelijknamige website van PeterA.Kirby.
  De link naar Yoors waar deze boekbespreking staat is deze :
  https://yoo.rs/verbegbijazz/blog/het-new-manhattan-project-volgens-peter-kirby-1477774856.html?Ysid=11479
  Met vr,groet .
  H,B.Snel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s