Wat is er met onze planeet aan de hand? 19-12-2016 (maandag)

We hebben Amerikaanse verkiezingen gezien, waarbij bleek, dat de informatie beneden peil was alle voorspellingen over de uitkomst van de strijd tussen de twee kandidaten te weten Clinton en Trump bleken ver bezijden de waarheid.

Ook het debat tussen de kandidaten berustte vaak op moddergooien en op lasterlijke beschuldigingen, maar niet op interessante economische nieuws, althans van deze dame, die de eerste vrouwelijke president wilde worden.

Nu de strijd op zo’n smadelijke wijze verloren is probeert men vanuit de betaalde media nog terug te slaan. Vele Main Stream Media vallen nu de alternatieven aan door te beweren, dat Putin de verkiezingen gehackt heeft ( vooralsnog zonder bewijs ) en zij beschuldigen de mensen, die zich zo bezorgd maken om de waarheid van zogenaamd “FAKE NEWS ” !

DIT IS RONDUIT BELACHELIJK !!!

Zij zijn het, die hun geloofwaardigheid hebben verloren. Zij noemen nu de rest van de bevolking de “beklagenswaardigen” (DEPLORABLES) een grotere minachting bestaat er voor hun niet.De Democraten hebben vuile handen gemaakt en omdat er te grote belangen zijn wil men dat niet in zien.

Dark Journalist heeft een wat meer hoopvolle visie over de mensheid en het is goed om een onbevooroordeeld geluid te horen. Het komt uiteindelijk neer op de intriges, die ontstaan door het Central Banking System. Deze video is een belangrijk document over ons tijdgewricht, maar U zult dit verhaal niet op onze officiële media horen.

Advertenties

Gepubliceerd door

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s