Rense Radio over onze moordenaars

Vandaag is het 31 oktober 2016, zoals misschien aan meer mensen bekend is willen de moordenaars, die op het ogenblik aan de macht zijn in de naam van de Democratische Partij in Amerika maar wat graag herkozen worden.

Op Rense Radio worden we nog eens met klem gewaarschuwd toch vooral op Donald Trump te stemmen. Het is natuurlijk ook wel erg moedig van hem om deze uitdaging aan te nemen gezien de grote kans dat hij vermoord wordt.

De bankiers en het banksysteem wat de Rothschilds daar hebben opgezet, trillen van angst voor de mogelijkheid dat er een alternatieve persoon aan de macht komt. Zij hebben het nodige gevonden om de arme man zwart te maken, het is dan wel geen moordenaar, maar hij heeft in het verleden  vrouwonvriendelijke opmerkingen gemaakt.

Als we dan zien waar de Hillary-bende allemaal mee weg komt mede door samenwerking met de FBI, dan slaat de weegschaal voor een mens met het hart op de goede plaats al gauw door in het voordeel van Trump !

Als op deze manier een Derde Wereldoorlog voorkomen kan worden zal er misschien een zucht van verlichting komen, het is erg gevaarlijk op dit moment als de verkiezing van Trump doorgaat gaan er in ieder geval massale civiele ongeregeldheden komen. De ontevredenheid over de huidige psychopaten, die ons zoveel ellende hebben gebracht is wel erg groot.

Het is erg goed van Trump, dat hij openlijk aan de kaak durft te stellen wat er allemaal mis is met dit systeem, het is verbazend voor de gemiddelde Amerikaan, die niet gewend is aan eerlijke voorlichting daar de pers totaal in handen is van de plutocratie.

 

De vraag is worden wij allemaal gedood of komen we er ooit nog uit  !

Advertenties

Gepubliceerd door

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s