Catherine Austin Fitts / Elections

Op het ogenblik luister ik naar een interview met Catherine Austin Fitts, zij heeft goede ideeën over de politieke situatie van dit ogenblik. Als ik naar haar luister besef ik hoe belangrijk het is, dat niet Hillary maar Trump gekozen wordt dit keer dus een Republikein, die gekozen moet worden. Waarom ? Omdat hij de enige is, die de verantwoording neemt voor de situatie. Er is een grote crisis in dit systeem en de enige oplossing zou zijn, dat er iemand aan de macht komt, die bereid is tot verantwoording hoe precies de shriekometer werkt is mij niet duidelijk geworden nog. Maar het is inderdaad zo dat Trump meestal de eerlijke antwoorden geeft en Hillary produceert alleen maar meer leugens. Ondanks wat wij via onze media horen zou het wel eens kunnen zijn, dat Trump er beter voor staat dan het lijkt.

Iedereen begrijpt wel, dat de staatsschuld op het ogenblik echt onhoudbaar wordt. De ondergang van het bootje zal wel slachtoffers vragen maar niemand wil de eerste zijn om overboord te vliegen. Het is een systeem waarin de advocatuur floreert, maar de productie stagneert. Ook is het duidelijk dat de kosten van de oorlog in Irak zo’n 6 trillioen alle problemen 3 keer opgelost zou hebben.

Ze produceren virussen, die de mensheid vernielen we worden vergiftigd door de producten van de grote corporaties. Ze sproeien giffen boven ons hoofd en ergens moet het systeem weer de verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van de mensen. We moeten allemaal samen zien hoe we het systeem weer op de rails kunnen krijgen van de wet. Het criminele systeem is nu echt in hele grote problemen.

De grote banken hebben op grote schaal grote fraude gepleegd en het is een wonder dat de mensen hun geld nog steeds op de bank hebben. De FED is hierbij een grote boosdoener en zij financieren ook de grote defensiecontracten. Het is een zeer serieuze situatie en er is veel geld verloren geraakt en grote banken zoals Wells Fargo zijn hieraan medeplichtig .

Er zijn grote bedragen kwijt geraakt, maar waar is het geld en hoe krijgen wij het ooit terug?

50 trillioen dollar is zoek !   Waar is het  !

Kan de constitutie gebruikt worden om het systeem ooit weer goed te krijgen in het belang van de mensen ?

Luister naar het interview en laat U stichten !

Advertenties

Gepubliceerd door

modilanto

making paintings/illustration in vectors and pixel also on yoors website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s